Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INPROGRESS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INPROGRESS. Als je het bestand wilt openen INPROGRESS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INPROGRESS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS X Time Machine Temporary Format Apple

Wat is een bestand INPROGRESS?

Backup-bestand gemaakt door Time Machine, het standaard back-upprogramma dat bij Mac OS X 10.5 en hoger is opgenomen. Beveiligt de back-upprogressie van bestanden als ze worden gerugsteund en wordt verwijderd wanneer het back-upproces is voltooid.

INPROGRESS-bestanden worden gemaakt en verwijderd op de achtergrond zonder gebruikers zichtbaarheid. Echter, onwaarschijnlijk dat een back-up mislukt, is er mogelijk een INPROGRESS-bestand over. Voor de veiligheid van back-upgegevens is het raadzaam om een ​​Apple-vertegenwoordiger te raadplegen om dit probleem op te lossen.

INPROGRESS-bestanden worden opgeslagen in het Mac OS X-pakketformaat. Daarom kunt u, indien nodig, met de rechtermuisknop op het bestand klikken en selecteer "Inhoudsopgave weergeven" om de back-upgegevens in het pakket handmatig weer te geven.

Hoe een bestand openen INPROGRESS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INPROGRESS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INPROGRESS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INPROGRESS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INPROGRESS openen

Andere problemen met een bestand INPROGRESS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INPROGRESS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INPROGRESS:

  • het gekozen bestand INPROGRESS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INPROGRESS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INPROGRESS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand