Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INS. Als je het bestand wilt openen INS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
InstallShield Script Format Microsoft

Wat is een bestand INS?

Bestand gebruikt door Windows voor het opzetten van inbelverbindingen en breedbandinternetverbindingen. Bevat verbindingsinstellingsgegevens waarmee Windows toegang tot internet kunt instellen met een ISP wanneer deze wordt geopend. Ook vaak gebruikt voor het instellen van Internet Explorer (IE) LAN-verbindingsinstellingen.

Systeembeheerders en ISP's bieden soms een IE-verbindingsinstellingsbestand aan gebruikers met een URL naar het INS-bestand. Als beveiligingsvoorzorgsmaatregel worden webpagina-koppelingen naar INS-bestanden echter geblokkeerd door Internet Explorer, zodat willekeurige scripts niet kunnen worden uitgevoerd op de lokale computer vanaf een weblink. In plaats van de link in het veld Webadres te plaatsen, moet u het dialoogvenster IE-instellingen gebruiken om de verbindingsinstellingen toe te passen.

Hoe een bestand openen INS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INS openen

Andere problemen met een bestand INS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INS:

  • het gekozen bestand INS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand