Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INT. Als je het bestand wilt openen INT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SGI Integer Image Silicon Graphics

Wat is een bestand INT?

Basis zwart-wit (monochroom) beeldformaat ontwikkeld door Silicon Graphics. Biedt beeldgegevens op met behulp van gehele getallen die de inhoud van elke pixel vertegenwoordigen.

Kleur SGI-afbeeldingen gebruiken vaak de .SGI-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen INT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INT openen

Andere problemen met een bestand INT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INT:

  • het gekozen bestand INT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand