Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INV. Als je het bestand wilt openen INV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Minecraft INVedit Format Copyboy

Wat is een bestand INV?

Bestand aangemaakt door INVedit, een programma dat gebruikt wordt om inventarissen voor het spel Minecraft te maken en te wijzigen. Bevat informatie over het spelinventaris, zoals bronnen, wapens, mijnbouwgereedschappen en andere apparatuur. Ook opslaghoeveelheden van elk inventarisitem.

Wanneer u een inventaris in INVedit hebt bewerkt, kan het worden ingebouwd in een Minecraft wereldbestand, en dan kan de wereld in het Minecraft-spel worden geladen. INV-bestanden kunnen ook worden geïmporteerd in "kisten" met behulp van MCEdit, een Minecraft wereldredacteur.

Minecraft is een zandbak constructie spel waarmee spelers bouwen en andere objecten kunnen bouwen en vernietigen in een 3D omgeving.

Hoe een bestand openen INV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INV openen

Andere problemen met een bestand INV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INV:

  • het gekozen bestand INV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand