Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INX. Als je het bestand wilt openen INX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Interchange File Format Adobe Systems

Wat is een bestand INX?

Een INX-bestand is een document dat wordt uitgevoerd door Adobe InDesign in XML-formaat. Het bevat informatie die een InDesign-bestand (.INDD) bevat, inclusief pagina's, pagina-inhoud, tekstframes, kleuren, marges, gidsen, enz.

InDesign CS2-bestanden die in het INX-formaat worden geëxporteerd, kunnen door InDesign CS worden geopend. Alle pagina-inhoud en opmaak worden herkend door InDesign CS, behalve voor functies die alleen beschikbaar zijn in InDesign CS2. Sommige van deze functies omvatten voetnoten, SING-glyphlets, tracked changes, verankerde voorwerpen, geïmporteerde PSD-bestanden met lagen en objectstijlen.

Als u een InDesign-document wilt exporteren in het INX-formaat, kies eerst Bestand & rarr.Export. Selecteer vervolgens InDesign Interchange in het menu Formats (Mac) of het menu Bestandstype (Windows) en klik op Opslaan.

Hoe een bestand openen INX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INX openen

Andere problemen met een bestand INX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INX:

  • het gekozen bestand INX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand