Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ION Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ION. Als je het bestand wilt openen ION, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ION

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Description Format N/A

Wat is een bestand ION?

Tekstbestand dat wordt gebruikt om de inhoud van een ander bestand of bestanden te beschrijven. Kan de bestandsnaam, bestandsextensie, metainfo en andere informatie van de andere bestanden opgeven. Vaak genoemd descript.Ion. Gebruikt door bestandssysteembeheerders en softwareprogramma's voor het organiseren en lezen van bestandsinformatie.

Het descript.Ion-bestand (dat "beschrijft" maar met "ion" als de drie-letter extensie) is gebruikt in verschillende contexten, inclusief bij oudere bulletin board systemen (BBS's), 4DOS (een alternatieve MS-DOS commando tolk), en met extensies voor Drupal CMS software, zoals Filebrowser en File Tree.

Sinds descript.Ion bestanden zijn in verschillende contexten gebruikt, het formaat kan variëren tussen de verschillende softwareprogramma's die ze gebruiken.

Hoe een bestand openen ION?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ION niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ION lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ION associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ION openen

Andere problemen met een bestand ION

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ION bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ION:

  • het gekozen bestand ION is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ION met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ION bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand