Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IOPLIST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IOPLIST. Als je het bestand wilt openen IOPLIST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IOPLIST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS X Ioplist Format Apple

Wat is een bestand IOPLIST?

Appel .PLIST-bestand dat wordt gebruikt door Mac OS X. Gebruik de extensie ".Ioplist" in plaats van de standaard ".Plist" -uitbreiding. Gebruikt voor het opslaan en cachen van informatie voor Mac OS X Kernverlengingen (.KEXT) en ander systeemgebruik.

IOPLIST-bestanden worden vaak gecomprimeerd door Gzip en opgeslagen als ".Ioplist.Gz" -bestanden. U kunt voorbeelden van dergelijke bestanden zien in de directory /System/Library/Caches/com.Apple.Kext.Caches/Startup/.

Hoe een bestand openen IOPLIST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IOPLIST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IOPLIST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IOPLIST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IOPLIST openen

Andere problemen met een bestand IOPLIST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IOPLIST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IOPLIST:

  • het gekozen bestand IOPLIST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IOPLIST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IOPLIST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand