Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IP. Als je het bestand wilt openen IP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IconPackager Theme Format Stardock

Wat is een bestand IP?

Verzameling of "pakket" van pictogrammen opgeslagen als een desktop thema door IconPackager. Kan worden gebruikt om de meeste standaard iconen van Windows te vervangen door aangepaste varianten. Kan overal van slechts een paar pictogrammen tot meer dan honderd bevatten.

IP-bestanden worden gecomprimeerd met behulp van Zip-compressie. Ze kunnen een .ICONPACKAGE-bestand bevatten, samen met of meerdere .ICO-bestanden of een enkel .ICL-bestand.

Hoe een bestand openen IP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IP openen

Andere problemen met een bestand IP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IP:

  • het gekozen bestand IP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand