Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPALIAS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPALIAS. Als je het bestand wilt openen IPALIAS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPALIAS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhoto Alias Format Apple

Wat is een bestand IPALIAS?

Bestand aangemaakt door iPhoto, een fotobewerker en organisator. Gecreëerd om toepassingen te helpen die ouder zijn, 3de partij, of niet bijgewerkt om te koppelen aan het originele fotobestand. Verborgen in de iPhoto-bibliotheek. Niet bedoeld om door de gebruiker geopend te worden en mag niet verwijderd worden.

iPhoto is gestaakt en vervangen door Foto's in 2015.

Hoe een bestand openen IPALIAS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPALIAS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPALIAS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPALIAS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPALIAS openen

Andere problemen met een bestand IPALIAS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPALIAS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPALIAS:

  • het gekozen bestand IPALIAS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPALIAS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPALIAS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand