Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPCC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPCC. Als je het bestand wilt openen IPCC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPCC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IOS Carrier Update Format Apple

Wat is een bestand IPCC?

Ziparchief gemaakt om alle carrier-aangepaste instellingen voor iPhones vast te houden. Organiseert gegevens zoals voicemailnummers en APN-instellingen. Bevat de Payload map, die de bundel en symbolische link bevat.

Als u updates voor carrier bundle hebt gedownload via iTunes op uw computer, worden ze opgeslagen in de volgende directory: ~ / Bibliotheek / iTunes / iPhone Carrier Support /

Op uw apparaat worden de carrier bundels opgeslagen in de volgende map als ze via iTunes worden gedownload: / var / mobile / Library / Carrier Bundles /

Ook op uw toestel, als uw iPhone iOS 4.2 of hoger is, zijn de draagbundels in de volgende directory: / Systeem / Bibliotheek / Carrier Bundels /

Als u de nieuwste updatesinstellingen van de Apple Installer opnieuw wilt installeren, gaat u als volgt te werk: Sluit uw iPhone eerst aan op iTunes. In het samenvattingsscherm in iTunes houdt u de Option-toets ingedrukt en selecteert u de knop 'Check for Update'. Dan, wanneer het dialoogvenster "Open" verschijnt, gaat u naar de map ~ / Bibliotheek / iTunes / iPhone Carrier Support. Zoek uw IPCC-bestand (zie de algemene bestandsnamen hieronder voor wat uw IPCC-bestand ziet)) en installeer het.

ATT_US.Ipcc - Carrier bundel bestandsnaam als uw carrier AT & T is en uw land is de Verenigde Staten.

TMOBILE_AU.Ipcc - Carrier bundel bestandsnaam als uw carrier T-Mobile is en uw land is Australië.

VERIZON_US.Ipcc - Carrier bundel bestandsnaam als uw carrier Verizon is en uw land is de Verenigde Staten.

SPRINT_US.Ipcc - Carrier bundel bestandsnaam als uw carrier is Sprint en uw land is de Verenigde Staten.

Hoe een bestand openen IPCC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPCC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPCC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPCC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPCC openen

Andere problemen met een bestand IPCC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPCC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPCC:

  • het gekozen bestand IPCC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPCC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPCC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand