Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPCH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPCH. Als je het bestand wilt openen IPCH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPCH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual C++ Intellisense Precompiled Header Format Microsoft

Wat is een bestand IPCH?

Developer-bestand dat wordt gebruikt door Microsoft Visual C ++, een IDE die wordt gebruikt voor Windows C ++-programmering. Bevat voorgepompelde koptekstinformatie die wordt gebruikt door Intellisense, de code-assistentmodule van Microsoft die wordt gebruikt voor codehinten, documentatie en autocompletion, terwijl de programmeur broncode invoert.

Voor Visual C ++-projecten wordt een iPCH-bestand opgeslagen in de ipch-projectonderdirectory.

Visual C ++ maakt deel uit van Microsoft's Visual Studio-ontwikkelingsomgeving.

Hoe een bestand openen IPCH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPCH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPCH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPCH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPCH openen

Andere problemen met een bestand IPCH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPCH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPCH:

  • het gekozen bestand IPCH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPCH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPCH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand