Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPF. Als je het bestand wilt openen IPF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft SMS Installer Script Microsoft

Wat is een bestand IPF?

Installer script gebruikt door Microsoft System Management Server (SMS). Streamline het installatieproces en biedt de mogelijkheid om extra functies op aanvraag te installeren, programma's automatisch te repareren en programma's te verwijderen. Inbegrepen in Windows 2000 en Systems Management Server (SMS) 2.0.

SMS kan ook gebruikt worden om Windows Installer Setup-pakketten (.MSI-bestanden) op meerdere computers tegelijkertijd te implementeren.

Hoe een bestand openen IPF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPF openen

Andere problemen met een bestand IPF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPF:

  • het gekozen bestand IPF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand