Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPHOTO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPHOTO. Als je het bestand wilt openen IPHOTO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPHOTO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhoto Library Format Apple

Wat is een bestand IPHOTO?

Bestand aangemaakt door iPhoto, een image organizer. Bevat informatie uit geïmporteerde foto's, zoals beeldformaat en formaat. In de submappen van iPhoto.

Apple iPhoto wordt gebruikt voor het bewerken en organiseren van foto's. U kunt op datum of evenement organiseren, foto's bewerken en video importeren, hoewel u geen video kunt bewerken. Het komt standaard bij Apple iLife.

iPhoto is gestaakt en vervangen door Foto's in 2015.

Library.IPhoto - In de submappen van iPhoto wordt de iPhoto-applicatie geopend wanneer er op is geklikt.

Hoe een bestand openen IPHOTO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPHOTO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPHOTO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPHOTO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPHOTO openen

Andere problemen met een bestand IPHOTO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPHOTO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPHOTO:

  • het gekozen bestand IPHOTO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPHOTO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPHOTO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand