Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPHOTOPROJECT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPHOTOPROJECT. Als je het bestand wilt openen IPHOTOPROJECT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPHOTOPROJECT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhoto Printing Project Apple

Wat is een bestand IPHOTOPROJECT?

Afdrukbestand aangemaakt door iPhoto, een fotobewerkingprogramma. Gemaakt wanneer een afbeelding is geselecteerd om te worden afgedrukt. Bevat gegevens die bedoeld zijn voor drukwerk.

iPhoto is een foto editor en organisator applicatie ontwikkeld door Apple. IPhoto '11 is inbegrepen in het iLife pakket samen met iMovie '11 en GarageBand '11. Sommige functies omvatten rode ogencorrectie, fotoverbetering en foto retouchering.

iPhoto is gestaakt en vervangen door Foto's in 2015.

Hoe een bestand openen IPHOTOPROJECT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPHOTOPROJECT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPHOTOPROJECT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPHOTOPROJECT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPHOTOPROJECT openen

Andere problemen met een bestand IPHOTOPROJECT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPHOTOPROJECT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPHOTOPROJECT:

  • het gekozen bestand IPHOTOPROJECT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPHOTOPROJECT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPHOTOPROJECT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand