Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPICK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPICK. Als je het bestand wilt openen IPICK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPICK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IPick Football Picture Image Format iPick Sports

Wat is een bestand IPICK?

Afbeelding gebruikt door iPick Football, een iOS en Android app die NFL wekelijkse voetbalpicks gebruikt en opgenomen heeft. Beveiligt een JPEG-afbeelding dat NFL-voetbalpicks (winnaars, vertrouwensranglijst) voor een bepaalde week van het NFL-seizoen afschildert. Ook slaat de actuele selectiedata op als EXIF-metagegevens in het JPEG-beeld.

Als u picks wilt importeren in iPicks Football, drukt u lang op een IPICK attachment bestand op uw apparaat en selecteert u "Open in iPick Football."

Hoe een bestand openen IPICK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPICK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPICK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPICK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPICK openen

Andere problemen met een bestand IPICK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPICK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPICK:

  • het gekozen bestand IPICK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPICK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPICK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand