Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPJ. Als je het bestand wilt openen IPJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoDesk Inventor Project Format Autodesk

Wat is een bestand IPJ?

Project bestand gemaakt door Autodesk Inventor, CAD applicatie gebruikt voor 3D mechanisch ontwerp. Opgeslagen in een XML-formaat en bevat verwijzingspaden naar de bestanden die in een inventarisproject worden gebruikt. Wordt gebruikt voor het lokaliseren van projectbestanden.

Hoe een bestand openen IPJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPJ openen

Andere problemen met een bestand IPJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPJ:

  • het gekozen bestand IPJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IPJ
IPJ naar DWG