Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPLB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPLB. Als je het bestand wilt openen IPLB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPLB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhoto Library Archive Apple

Wat is een bestand IPLB?

Bibliotheekbestand aangemaakt door iPhoto, een image organizer en editor. Bevat gegevens die worden verwezen naar de bibliotheekfunctie van iPhoto. Niet bedoeld om handmatig geopend te worden.

iPhoto organiseert afbeeldingen die u importeert en stelt u in staat deze te bewerken en te bewerken. Sommige bewerkingsfuncties omvatten het verbeteren, verwijderen van rode ogen en retoucheren. IPhoto kan ook video's bevatten, maar kunnen ze niet bewerken.

iPhoto is gestaakt en vervangen door Foto's in 2015.

Hoe een bestand openen IPLB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPLB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPLB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPLB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPLB openen

Andere problemen met een bestand IPLB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPLB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPLB:

  • het gekozen bestand IPLB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPLB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPLB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand