Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPMETA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPMETA. Als je het bestand wilt openen IPMETA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPMETA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhoto Library Metadata Format Apple

Wat is een bestand IPMETA?

Metagegevensbestand gebruikt door Apple iPhoto, een programma dat wordt gebruikt om digitale foto's te beheren. Opslaan informatie over de gebruiker's bibliotheek van afbeeldingen. Beveilig het schema voor de metagegevens, evenals zoeken, browsen, organiseren en bekijken van informatie die door iPhoto wordt gebruikt.

IPMETA bestanden worden opgeslagen in de volgende directory: [gebruiker] / Afbeeldingen / iPhoto Library / Metadata Backup /. Algemene IPMETA-bestanden omvatten BackupStatus.Ipmeta, Globals.Ipmeta, Keywords.Ipmeta, Schema.Ipmeta en AlbumX.Ipmeta, waar "X" een getal vertegenwoordigt.

IPMETA-bestanden bevatten geen afbeeldingen. Ze bevatten alleen informatie over afbeeldingen die door iPhoto worden gebruikt. U kunt IPMETA-bestanden verwijderen, maar de volgende keer dat de applicatie wordt geopend, worden ze door iPhoto opnieuw regenereren.

iPhoto is gestaakt en vervangen door Foto's in 2015.

Hoe een bestand openen IPMETA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPMETA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPMETA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPMETA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPMETA openen

Andere problemen met een bestand IPMETA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPMETA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPMETA:

  • het gekozen bestand IPMETA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPMETA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPMETA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand