Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPN. Als je het bestand wilt openen IPN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoDesk Inventor Presentation File Format Autodesk

Wat is een bestand IPN?

Presentatie bestand gemaakt door Inventor, een CAD-programma dat gebruikt wordt om mechanische ontwerpen te ontwikkelen en te simuleren. Bewaart animaties en nog steeds opnamen van onderdelen en samenstellingen die in een 3D-ontwerp worden gebruikt. Kan ook de kijkhoek en afstand, evenals animatiegedrag, opslaan.

Inventarispresentaties worden gebruikt om opgestelde ontwerpen te communiceren. Ze bevatten vaak animaties van ontplofte samenstellingen. Inventor updates automatisch presentatiebestanden wanneer de verwijzende onderdelen (.IPT-bestand), samenstellingen (.IAM-bestanden) of tekeningen (.IDW-bestanden) worden aangepast.

Uitvinder kan IPN-bestanden exporteren als .AVI- of .WMV-videobestanden.

Hoe een bestand openen IPN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPN openen

Andere problemen met een bestand IPN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPN:

  • het gekozen bestand IPN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand