Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPS. Als je het bestand wilt openen IPS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
International Patching System Binary Patch Format N/A

Wat is een bestand IPS?

Patch (of update) voor een gemeenschappelijke game ROM die grafieken, modellen en andere gegevens kan bevatten. Gebruikt voornamelijk voor kleine patches kleiner dan 16MB. Kan worden aangepast en toegepast op spellen met behulp van diverse IPS software utilities.

Hoe een bestand openen IPS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPS openen

Andere problemen met een bestand IPS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPS:

  • het gekozen bestand IPS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand