Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPSPOT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPSPOT. Als je het bestand wilt openen IPSPOT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPSPOT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhoto Index Format Apple

Wat is een bestand IPSPOT?

Bestand gemaakt door iPhoto, een fotobewerkingprogramma. Bevat de locatie van andere gegevens die door de iPhoto-toepassing worden verwezen. Niet bedoeld om handmatig geopend te worden.

Een voorbeeld van gegevens in een IPSPOT-bestand: / Gebruikers / [gebruiker] / Afbeeldingen? IPhoto Library / AlbumData.Xml.

iPhoto is gestaakt en vervangen door Foto's in 2015.

iPhoto.Ipspot - Bestand met locatie van de gegevens die door iPhoto wordt verwezen.

Hoe een bestand openen IPSPOT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPSPOT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPSPOT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPSPOT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPSPOT openen

Andere problemen met een bestand IPSPOT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPSPOT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPSPOT:

  • het gekozen bestand IPSPOT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPSPOT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPSPOT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand