Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPSW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPSW. Als je het bestand wilt openen IPSW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPSW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IPhone, IPad Or IPod Touch Software Firmware Update Format Apple

Wat is een bestand IPSW?

Bevat gegevens die door Apple iTunes worden gebruikt voor softwareherstelingen en kleine updates op de iPhone en iPod Touch. Kan worden verwijderd indien beschadigd, waardoor iTunes een nieuw exemplaar van de software-update kan downloaden.

iPhone IPSW-bestanden bevinden zich op de volgende locaties:

Mac OS X: [gebruiker] / bibliotheek / iTunes / iPhone software updates /

Windows XP: Documenten en instellingen [gebruikersnaam] Application DataApple ComputeriTunesiPhone Software Updates

Windows Vista en 7: [User] AppDataRoamingApple SoftwareiTunesiPhone Software Updates

Voor iPod-updates, vervang "iPhone" met "iPod" in de bovenstaande directorylocaties.

IPSW worden gemaakt in het .ZIP formaat. Daarom kunt u ze pakken met behulp van een Zip decompressie hulpprogramma. Het archief bevat versleutelde .DMG-bestanden, waarvan er één de inhoud van het bestandssysteem opslaat. Dit bestand kan worden gedecodeerd met behulp van tools zoals VFDecrypt, iDecrypt en iDecryptIt.

Hoe een bestand openen IPSW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPSW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPSW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPSW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPSW openen

Andere problemen met een bestand IPSW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPSW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPSW:

  • het gekozen bestand IPSW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPSW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPSW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand