Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPT. Als je het bestand wilt openen IPT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoDesk Inventor Part Format Autodesk

Wat is een bestand IPT?

Deel of object gemaakt met Autodesk Inventor, een programma voor het ontwerpen van driedimensionale prototypes. Bestaat uit een enkel 2D of 3D object dat kan worden gecombineerd met andere onderdelen in een assemblage (.IAM) bestand.

Hoe een bestand openen IPT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPT openen

Andere problemen met een bestand IPT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPT:

  • het gekozen bestand IPT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IPT
IPT naar DWG