Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IPX. Als je het bestand wilt openen IPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ipix Spherical Panorama Format Minds-Eye-View

Wat is een bestand IPX?

Beeldbestand aangemaakt door IPIX image authoring tools, die worden gebruikt om 360 graden afbeeldingen te maken. Bevat een volledige 360-graden, full-environment foto of -weergave die is samengesteld uit meerdere afbeeldingen. Opslaan instellingen voor scripting, panning, zoomen en beweging.

IPX-bestanden worden gebruikt voor het maken van virtuele rondleidingen door fotografen, architecten en makelaars. Ze kunnen per e-mail worden verspreid of op het web worden gepubliceerd en bekeken met de IPX Plug-in Viewer. Ze kunnen ook worden gecreëerd als bewijsbeelden met een overladen watermerk.

IPX-beeldeigenschappen kunnen ingesteld worden voor kwaliteit, breedte, hoogte en compressie.

Hoe een bestand openen IPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IPX openen

Andere problemen met een bestand IPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IPX:

  • het gekozen bestand IPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand