Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IQY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IQY. Als je het bestand wilt openen IQY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IQY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Excel Internet Query Format Microsoft

Wat is een bestand IQY?

Bevat een URL en andere parameters voor het maken van een query via internet. Hiermee kunt u informatie ophalen op een. ASP-webpagina en geïmporteerd worden in Microsoft Excel. Gemarkeerd in de map Program FilesMicrosoft OfficeQueries.

IQY-bestanden noemen ook Web Query-bestanden.

Hoe een bestand openen IQY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IQY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IQY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IQY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IQY openen

Andere problemen met een bestand IQY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IQY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IQY:

  • het gekozen bestand IQY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IQY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IQY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand