Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IRCP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IRCP. Als je het bestand wilt openen IRCP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IRCP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe SpeedGrade Project Format Adobe Systems

Wat is een bestand IRCP?

Een IRCP-bestand bevat een project dat is gemaakt door Adobe SpeedGrade, een kleurgraderingsapplicatie die wordt gebruikt voor video-productie. Het slaat een tijdlijn van videoclips op, evenals kleurinstellingen en maskers die op elke clip moeten worden toegepast. IRCP-bestanden worden gebruikt voor het aanpassen van de kleur van video's en kunnen worden gebruikt voor kleurcorrectie of voor het geven van een bepaalde look en feel (eG, koud of warm uiterlijk) op video tijdens de productie.

IRCP-bestanden zijn het belangrijkste bestandstype dat is gekoppeld aan SpeedGrade. Een IRCP-bestand wordt gemaakt door SpeedGrade wanneer een gebruiker een project opslaat. Het bestand is gemaakt om de inhoud op te slaan en kan worden gesloten en opnieuw geopend voor verdere editing.

IRIDAS-technologie is verworven door Adobe Systems en het IRIDAS-composite (IRCP) -formaat wordt nu gebruikt bij Adobe SpeedGrade.

Hoe een bestand openen IRCP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IRCP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IRCP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IRCP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IRCP openen

Andere problemen met een bestand IRCP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IRCP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IRCP:

  • het gekozen bestand IRCP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IRCP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IRCP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand