Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISALE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISALE. Als je het bestand wilt openen ISALE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISALE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ISale Auction equinux USA, Inc.

Wat is een bestand ISALE?

Bestand gemaakt door iSale, een programma dat u helpt om items via eBay te verkopen. Bevat een veiling. Bevat informatie zoals de lay-out, eBay-locatie, categorie, duur, betaalopties, verzendmethode en startprijs.

Als u een ISALE-bestand wilt maken, selecteert u Bestand & rarr. Nieuwe Veiling & Rarr. Met Sjabloon Of Zonder Sjabloon. Uw veiling wordt nu weergegeven in uw geselecteerde bibliotheek.

Als u uw veiling wilt importeren, selecteert u Bestand & rarr. Import & rarr. Veiling ..., ga naar je bestand en klik op Openen.

Als u uw veiling wilt exporteren, selecteert u Bestand & rarr. Export & rarr. Veiling ..., kies de locatie opslaan en klik op Opslaan.

Hoe een bestand openen ISALE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISALE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISALE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISALE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISALE openen

Andere problemen met een bestand ISALE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISALE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISALE:

  • het gekozen bestand ISALE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISALE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISALE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand