Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISC. Als je het bestand wilt openen ISC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Xilinx Device Configuration Information Format Xilinx

Wat is een bestand ISC?

Instellingen bestand dat de configuratie-informatie voor een Xilinx ISE-project (Integrated Software Environment) opslaat. Gebruikt voor het programmeren van aanpasbare geïntegreerde schakelingen, zoals veldprogrammeerbare poortarrays (FPGA's).

Om te kunnen communiceren met bepaalde hardware, kan Xilinx ook andere invoerbestanden vereisen, zoals een Boundary Scan Description Language (.BSDL) bestand en een Xilinx Bitstream (.BIT) bestand.

Hoe een bestand openen ISC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISC openen

Andere problemen met een bestand ISC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISC:

  • het gekozen bestand ISC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand