Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISD. Als je het bestand wilt openen ISD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
InstallShield Dialog Format Flexera Software

Wat is een bestand ISD?

Bestand gemaakt door InstallShield, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van Windows-programmeurs. Bevat een opgeslagen dialoogvenster die geïmporteerd of geëxporteerd kan worden naar een installateur. Wordt gebruikt voor het invoegen van dialoogvensters en aangepaste dialoogvensters in een installatieprogramma. Kan "interieur" of buitenkant zijn ".

Interne dialoogvensters bestaan ​​tussen het begin en het einde van het installatieproces en hebben een koptekst. Externe dialoogvensters bestaan ​​op de eindpunten van het installatieproces en bevatten een groter bitmapbeeld. Beiden hebben de typische "Terug", "Volgende" en "Annuleren" knoppen.

ISD-bestanden kunnen worden gebruikt om een ​​repository van dialoogvensters te maken. Ze kunnen worden geïmporteerd met behulp van de Dialog Wizard of het dialoogvenster Dialoog Template in InstallShield.

Hoe een bestand openen ISD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISD openen

Andere problemen met een bestand ISD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISD:

  • het gekozen bestand ISD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand