Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISE. Als je het bestand wilt openen ISE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
InstallShield Express Project Format Flexera Software

Wat is een bestand ISE?

Project bestand gemaakt door InstallShield Express, een programma waarmee gebruikers Windows installers kunnen maken. Bevat projectinstellingen en code, inclusief installatiebestandsnamen, doellocaties en dialooginstellingen. Gebruikt om een ​​installatiepakket te bouwen.

InstallShield-projectbestanden gemaakt door de Premiere- en Professional-edities worden opgeslagen als .ISM-bestanden.

Hoe een bestand openen ISE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISE openen

Andere problemen met een bestand ISE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISE:

  • het gekozen bestand ISE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand