Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISH1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISH1. Als je het bestand wilt openen ISH1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISH1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Animation-ish Wiggledoodle-ish Document Format FableVision

Wat is een bestand ISH1?

Tekenend doodle, of "Wiggledoodle-ish," gemaakt door Animation-ish, een educatieve tekening en animatieprogramma. Bevat een reeks van drie tekenraamjes, die elk kwaststroken en kleurvullingen kunnen opslaan. Kan worden geanimeerd in de software nadat de frames zijn getekend.

Wiggledoodle-ish-documenten zijn de eenvoudigste van drie niveaus van animatie-ish-documenten. De anderen zijn "FlipBook-ish" -documenten (.ISH2-extensie) en "Advanced-ish" -documenten (.ISH3-extensie).

Hoe een bestand openen ISH1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISH1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISH1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISH1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISH1 openen

Andere problemen met een bestand ISH1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISH1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISH1:

  • het gekozen bestand ISH1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISH1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISH1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand