Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISH2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISH2. Als je het bestand wilt openen ISH2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISH2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Animation-ishFlipBook-ish Document Format FableVision

Wat is een bestand ISH2?

Flipbook, of "Flipbook-ish," document gemaakt door Animation-ish, een teken creativiteit applicatie. Bevat een reeks frames, die door de gebruiker worden getekend. Kan met meerdere snelheden in de software worden geanimeerd.

ISH2-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van tussentijdse complexiteitstekeningen in educatieve omgevingen. Ze zijn complexer dan Wiggledoodle-ish-documenten (.ISH1-bestanden), maar eenvoudiger dan "Advanced-ish" -documenten (.ISH3-bestanden).

Hoe een bestand openen ISH2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISH2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISH2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISH2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISH2 openen

Andere problemen met een bestand ISH2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISH2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISH2:

  • het gekozen bestand ISH2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISH2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISH2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand