Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISH3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISH3. Als je het bestand wilt openen ISH3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISH3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Animation-ish Advanced-ish Document Format FableVision

Wat is een bestand ISH3?

Geavanceerde tekensreeks, of "Advanced-ish", gemaakt door Animation-ish, een creatieve tekentoepassing voor K-12 studenten. Opslaan van een reeks frames die door de student zijn getekend. Wordt gebruikt voor het opslaan van creatieve denkbeelden en presenteren.

ISH3-bestanden ondersteunen achtergrond- en voorgrondeigenschappen, illustraties en op maat gemaakte objecten. Ze kunnen met meerdere snelheden in de software worden geanimeerd.

Advanced-ish-documenten zijn de meest geavanceerde van drie documenttypes, ondersteund door Animation-ish. "Wiggledoodle-ish" (.ISH1-bestanden) en "FlipBook-ish" (.ISH2-bestanden) zijn de andere documenttypen.

Hoe een bestand openen ISH3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISH3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISH3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISH3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISH3 openen

Andere problemen met een bestand ISH3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISH3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISH3:

  • het gekozen bestand ISH3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISH3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISH3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand