Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISM. Als je het bestand wilt openen ISM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
InstallShield Project Format Flexera Software

Wat is een bestand ISM?

Projectbestand gemaakt door InstallShield, een programma dat wordt gebruikt om Windows-installateurs te maken. Bevat alle projectinstellingen en code, inclusief mapstructuren, bestandsnamen, aangepaste scripts en instellingsdialooginstellingen. Gebruikt om een ​​installatiepakket te bouwen.

ISM-bestanden kunnen opgeslagen worden in een binair formaat of een XML-formaat.

ISM-bestanden worden gemaakt door de Premiere en Professional edities van InstallShield.

Hoe een bestand openen ISM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISM openen

Andere problemen met een bestand ISM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISM:

  • het gekozen bestand ISM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand