Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISMA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISMA. Als je het bestand wilt openen ISMA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISMA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IIS Smooth Streaming Audio Format Microsoft

Wat is een bestand ISMA?

Audio bestand gemaakt voor Smooth Streaming op een Microsoft IIS Web server. Geeft gecodeerd geluid dat geschikt is voor streaming via internet. Mag DRM-beveiliging en -cryptie bevatten. Gebruikt Microsoft's Protected Interoperable File Format (PIFF), dat is gebaseerd op het MPEG-4-formaat.

Hoe een bestand openen ISMA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISMA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISMA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISMA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISMA openen

Andere problemen met een bestand ISMA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISMA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISMA:

  • het gekozen bestand ISMA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISMA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISMA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand