Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISMC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISMC. Als je het bestand wilt openen ISMC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISMC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Smooth Streaming Client Manifest Format Microsoft

Wat is een bestand ISMC?

Bestand gebruikt door Smooth Streaming, een uitbreiding voor Microsoft's IIS Web server voor streaming multimedia content. Hosted op de IIS-webserver en bevat informatie over de codecs, resoluties en fragmenten (de videobunten in .ISMV-bestanden) voor gehoste multimediabestanden. Opgeslagen in een XML-formaat.

ISMC-bestanden worden gebruikt door Silverlight-client applicaties die worden uitgevoerd in de webbrowser van de gebruiker. Het ISMC-bestand wordt gehost met een .ISM-serverbestand, en samen bevatten ze de informatie die de server en de client nodig hebben om een ​​multimedia stream te starten.

Hoe een bestand openen ISMC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISMC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISMC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISMC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISMC openen

Andere problemen met een bestand ISMC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISMC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISMC:

  • het gekozen bestand ISMC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISMC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISMC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand