Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISMV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISMV. Als je het bestand wilt openen ISMV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISMV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Smooth Streaming Fragmented MPEG-4 Video Format Microsoft

Wat is een bestand ISMV?

Video bestand gecodeerd voor Smooth Streaming op een Microsoft IIS Web server. Beveiligt een MPEG-4 (.MP4) bestand in een gefragmenteerde indeling, die de video opslaan in kleinere delen binnen de algemene videocontainer. Biedt een geschikt formaat voor streaming omdat de video één fragment per keer kan worden aangevraagd.

ISMV-bestanden worden opgeslagen in het beschermde interoperabele bestandsformaat (PIFF), dat is gebaseerd op de MPEG-4-specificatie en is de standaard van Microsoft voor het leveren van multimedia-inhoud. Het formaat zorgt voor encryptie en DRM-beveiliging.

Vlotte Streaming maakt het mogelijk om via het HTTP-protocol streaming te onderhandelen met de overdracht van variabele overdrachtssnelheden. Daarom kunnen IIS-servers meerdere ISMV-bestanden hosten, elk op een ander videokwaliteitsniveau. Afhankelijk van de huidige bitsnelheid kiest Smooth Streaming het optimale ISMV-bestand en trekt u het videofragment op voor de betreffende tijd om de beste videokwaliteit te verkrijgen.

ISMV-bestanden kunnen worden gecodeerd met behulp van de betaalde versie van Microsoft Expression Encoder. Sommige ISMV-bestanden kunnen worden omgezet naar .MP4-bestanden met behulp van mp4split.

Hoe een bestand openen ISMV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISMV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISMV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISMV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISMV openen

Andere problemen met een bestand ISMV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISMV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISMV:

  • het gekozen bestand ISMV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISMV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISMV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand