Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISP. Als je het bestand wilt openen ISP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Internet Service Provider Settings Format Microsoft

Wat is een bestand ISP?

Bevat internetverbindingsinstellingen voor Microsoft Internet Information Services (IIS). Biedt servergegevens op voor aansluiting op een internetprovider of (ISP).

Hoe een bestand openen ISP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISP openen

Andere problemen met een bestand ISP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISP:

  • het gekozen bestand ISP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand