Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISPC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISPC. Als je het bestand wilt openen ISPC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISPC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Image Surfer Pro Album Format Surfing After Dark

Wat is een bestand ISPC?

Bestand gebruikt door Image Surfer Pro, een plug-in van Internet Explorer, die gebruikt wordt om het gebruik van de browser aan te passen. Biedt een verzameling afbeeldings-URL's samen met beschrijvende informatie over de beeldverzameling. Kan gedeeld worden met andere gebruikers.

ISPC-bestanden worden opgeslagen in een gecodeerd binair formaat. Elk bestand is specifiek voor de versie van Image Surfer Pro die het heeft gemaakt.

Hoe een bestand openen ISPC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISPC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISPC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISPC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISPC openen

Andere problemen met een bestand ISPC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISPC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISPC:

  • het gekozen bestand ISPC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISPC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISPC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand