Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ISZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ISZ. Als je het bestand wilt openen ISZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ISZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
UltraISO Compressed Disk Image Format EZB Systems

Wat is een bestand ISZ?

Een ISZ bestand is een bestand gecomprimeerd in een schijfafbeelding formaat (aKA "ISO Zipped") ontwikkeld door ESB Systems. Het lijkt op een gewoon .ISO-bestand, maar gecomprimeerd om schijfruimte op te slaan en kan ook wachtwoord beveiligd en gecodeerd zijn met AES128, AES192 of AES256-encryptie.

Grote ISZ-bestanden kunnen worden gesplitst in segmenten die door de gebruiker zijn gedefinieerd. De gesplitste bestanden worden op dezelfde locatie gemaakt en dezelfde bestandsnaam ontvangen. De extensie wordt echter gewijzigd na het eerste segment, dat de extensie ".Isz" heeft. Het tweede segment ontvangt de extensie ". I01", het derde segment ontvangt het segment ". I02", enzovoort. ISZ-bestanden kunnen ook worden gespannen over meerdere schijven, cd-r-schijven en dvd-r-schijven.

Het ISZ-formaat was oorspronkelijk ontworpen om uit te breiden onder bepaalde beperkingen, waardoor het in de door gebruikers ontwikkelde producten kan worden opgenomen. Een gratis SDK is beschikbaar bij contact met EZB Systems.

Hoe een bestand openen ISZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ISZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ISZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ISZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ISZ openen

Andere problemen met een bestand ISZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ISZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ISZ:

  • het gekozen bestand ISZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ISZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ISZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ISZ
ISZ naar ISOISZ naar BWIISZ naar C2DISZ naar DAAISZ naar DMGISZ naar IMGISZ naar MDFISZ naar MDXISZ naar NRGISZ naar UIF