Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITA. Als je het bestand wilt openen ITA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IconTweaker Theme Archive Joost Verburg

Wat is een bestand ITA?

Thema-archief gemaakt door IconTweaker, een gratis programma waarmee Windows-iconen worden gewijzigd. Bevat een .ITT thema bestand en een enkel. Icl bestand of meerdere. Ico bestanden. Opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP bestandsformaat.

ITA-bestanden worden samengeperst om thema's sneller over internet of e-mail over te brengen. Om een ​​ITA-bestand handmatig te openen, wijzigt u de extensie ".Ita" in ".Zip" en decomprimeer het met een Zip-decompressieprogramma.

De ontwikkelaars van IconTweaker hebben de ontwikkeling gestaakt na de release van Windows XP.

Hoe een bestand openen ITA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITA openen

Andere problemen met een bestand ITA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITA:

  • het gekozen bestand ITA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand