Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITC. Als je het bestand wilt openen ITC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ITunes Cover Flow Data Format Apple

Wat is een bestand ITC?

Bevat album artwork en metadata voor liedjes die cover artwork hebben. Wordt gebruikt door iTunes om de songs in de Cover Flow-modus te versnellen. Op standaard opgeslagen in de ~ / Muziek / iTunes / Album Artwork / Local / ... Directory.

ITC-bestanden worden door iTunes verwezen, maar zijn niet bedoeld om handmatig geopend te worden. U kunt albumillustraties downloaden voor liedjes in uw iTunes-bibliotheek door "Album-artwork" te selecteren in het menu Geavanceerd in iTunes.

Hoe een bestand openen ITC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITC openen

Andere problemen met een bestand ITC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITC:

  • het gekozen bestand ITC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand