Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITEMDATA-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITEMDATA-MS. Als je het bestand wilt openen ITEMDATA-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITEMDATA-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows 8 Start Screen Item Data Format Microsoft

Wat is een bestand ITEMDATA-MS?

Systeembestand dat wordt gebruikt door het Windows 8 besturingssysteem. Bevat gebruikersinstellingen die de lay-out van items definiëren op het startscherm van Windows 8. Regelt tegels voor items zoals nieuws, weer, Windows-programma's en gebruikersapplicaties.

Windows 8 stoor een bestand genaamd appsFolder.Itemdata-ms in de directory [User] AppDataRoamingMicrosoftWindows. Het slaat ook een back-up van de items gegevens op in een bestand genaamd appsFolder.Itemdata-ms.Bak.

Hoe een bestand openen ITEMDATA-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITEMDATA-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITEMDATA-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITEMDATA-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITEMDATA-MS openen

Andere problemen met een bestand ITEMDATA-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITEMDATA-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITEMDATA-MS:

  • het gekozen bestand ITEMDATA-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITEMDATA-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITEMDATA-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand