Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITHMB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITHMB. Als je het bestand wilt openen ITHMB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITHMB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhone, IPad, IPod Thumbnail Image Format Apple

Wat is een bestand ITHMB?

Bestand gebruikt door iPhones en foto-in staat iPods. Bevat een verzameling miniatuurafbeeldingen die op het mediaapparaat zijn opgeslagen. Wordt gebruikt voor het browsen van afbeeldingen op iPods of iPhones, evenals voor het organiseren van afbeeldingen in fotobeheerprogramma's.

ITHMB-bestanden kunnen worden omgezet in andere beeldformaten met behulp van programma's zoals PicsAid en File Juicer.

Hoe een bestand openen ITHMB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITHMB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITHMB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITHMB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITHMB openen

Andere problemen met een bestand ITHMB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITHMB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITHMB:

  • het gekozen bestand ITHMB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITHMB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITHMB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand