Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITK. Als je het bestand wilt openen ITK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ScummVM Game Data Format ScummVM

Wat is een bestand ITK?

Gegevensbestand verpakt voor ScummVM, een virtuele machine die is ontworpen voor het spelen van oude avontuurspellen. Bevat gegevens die omgekeerd zijn ontworpen van het originele spelbestand. Opgeslagen in een eigen ScummVM-indeling die door de ScummVM-motor geladen kan worden.

ITK-bestanden bevatten typisch films of spraakgegevens. Ze variëren van een paar megabytes tot enkele honderd megabyte in omvang.

CD1.ITK - Een generisch gegevensbestand uit een spel-cd.

Hoe een bestand openen ITK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITK openen

Andere problemen met een bestand ITK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITK:

  • het gekozen bestand ITK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand