Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITL. Als je het bestand wilt openen ITL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ITunes Music Database Format Apple

Wat is een bestand ITL?

Database die door iTunes wordt gebruikt om bestanden in de iTunes Music Library te organiseren. Bevat een lijst met liedjes in de bibliotheek, afspeellijsten gemaakt door de gebruiker, liedcijfers en reacties.

In Windows wordt het iTunes-bibliotheekbestand opgeslagen op de volgende locatie: Documents and SettingsusernameMy DocumentsMy MusiciTunesiTunes Library.Itl

Op de Mac wordt het iTunes-bibliotheekbestand opgeslagen in: / Gebruikers / gebruikersnaam / Muziek / iTunes / iTunes-bibliotheek

Merk op dat de Mac-versie van het iTunes-bibliotheekbestand de bestandslengte ".Itl" niet bevat. Echter, zowel de Mac als Windows-versies van iTunes opslaan een gerelateerd bestand genaamd "iTunes Music Library.Xml" in dezelfde map. Dit bestand maakt de muziek en afspeellijsten beschikbaar voor andere toepassingen (zoals iPhoto en iMovie op de Mac).

Als het iTunes-bibliotheekbestand is verwijderd, kan iTunes het opnieuw doorzoeken door naar liedjes in de map Muziek te zoeken. Alle afspeellijsten, liedcijfers en opmerkingen worden echter verloren.

Hoe een bestand openen ITL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITL openen

Andere problemen met een bestand ITL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITL:

  • het gekozen bestand ITL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand