Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITLP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITLP. Als je het bestand wilt openen ITLP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITLP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ITunes LP Format Apple

Wat is een bestand ITLP?

Gebundeld albumbestand dat door iTunes wordt gebruikt, een muziekwinkel, beheer en afspeelprogramma. Bevat een DRM-vrije album audio en optionele video's, foto's en andere albuminhoud. Ondersteunt 256 kbps AAC audio en high-definition video. Gebruikt voor het opslaan en afspelen van de "deluxe" versies van albums die zijn gedownload van de iTunes Music Store.

ITLP-bestanden zijn gewoon mappen die de extensie ".Itlp" gebruiken. Daarom kunt u een nieuw ITLP-bestand maken door een map te maken en de naam te wijzigen met de extensie ".Itlp". Afgewerkte ITLP bundels kunnen HTML, CSS, JavaScript, afbeeldingen, video's, muziekbestanden en andere inhoud bevatten.

Apple levert een standaardsjabloon voor iTunes LP-ontwikkelaars. Het sjabloon bevat zeven gebruikersschermen die kunnen worden gebruikt om nieuwe albums aan te passen: Home, Song List, Lyrics, Foto's, Video's, Liner Notes en Credits. Apple's TuneKit kan ook worden gebruikt voor het aanpassen van ITLP albums.

ITLP-bestanden werden geïntroduceerd met iTunes 9. Ze zijn opgeslagen in hetzelfde formaat als .ITE-bestanden.

Hoe een bestand openen ITLP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITLP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITLP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITLP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITLP openen

Andere problemen met een bestand ITLP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITLP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITLP:

  • het gekozen bestand ITLP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITLP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITLP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand