Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITLS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITLS. Als je het bestand wilt openen ITLS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITLS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ITunes Live Stream Format Apple

Wat is een bestand ITLS?

Link naar een live audio stream die kan worden gestreamd door iTunes, Apple's media playback applicatie. Vergelijkbaar met .M3U en .PLS bestanden, maar speciaal ontworpen voor iTunes.

Als u een ITLS-link in een webbrowser klikt, wordt iTunes automatisch geopend als het juiste MIME-type is geconfigureerd in de webbrowser. U kunt ook een live stream vanuit iTunes openen door File & rarr te selecteren. Open stream ... en typ de URL van de stream in.

Hoe een bestand openen ITLS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITLS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITLS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITLS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITLS openen

Andere problemen met een bestand ITLS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITLS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITLS:

  • het gekozen bestand ITLS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITLS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITLS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand