Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITMS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITMS. Als je het bestand wilt openen ITMS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITMS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ITunes Store URL Format Apple

Wat is een bestand ITMS?

Muziekwinkel-linkbestand dat door iTunes wordt gebruikt, een programma dat wordt gebruikt voor het winkelen, organiseren en afspelen van muziek. Biedt een link naar een locatie in de iTunes Music Store. Vaak gehost op webpagina's, zodat de iTunes Music Store-locatie wordt gelanceerd wanneer de gebruiker op het bestand klikt in een webbrowser.

iTunes-muziekwinkelverbindingen kunnen ook worden gemaakt voor webbrowsers met behulp van het protocol 'itms: //'.

Hoe een bestand openen ITMS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITMS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITMS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITMS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITMS openen

Andere problemen met een bestand ITMS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITMS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITMS:

  • het gekozen bestand ITMS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITMS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITMS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand