Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITMSP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITMSP. Als je het bestand wilt openen ITMSP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITMSP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ITunes Store Package Format Apple

Wat is een bestand ITMSP?

Pakket gemaakt voor de iTunes Store. Mag video's, muziek, een digitaal boek, een applicatie of andere inhoud op iTunes opslaan. Gebruikt door contentproviders voor het verpakken van iTunes-inzendingen, die eerst door Apple worden beoordeeld, voordat ze in de iTunes Store worden verkocht.

ITMSP-bestanden worden ingediend voor beoordeling via iTunes Producer (voor multimedia en digitale boeken inhoud) of Application Loader (voor applicaties). ITunes Producer is beschikbaar als onderdeel van het iTunes Connect (iTC) Content Provider programma, en Application Loader is opgenomen in het iTC Developer programma.

Een voorbeeldprogramma dat ITMSP-bestanden maakt, is iBooks Author, een programma dat wordt gebruikt voor het publiceren van digitale boeken voor de Apple iBookstore. In deze software worden ITMSP-bestanden gepubliceerd uit boekontwerpdocumenten (.IBA of .BOOK-bestanden).

Hoe een bestand openen ITMSP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITMSP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITMSP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITMSP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITMSP openen

Andere problemen met een bestand ITMSP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITMSP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITMSP:

  • het gekozen bestand ITMSP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITMSP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITMSP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand